Türkiye (Son Dakika) Arkadaşını öldüren fenomen tutuklandı

Arkadaşını öldüren fenomen tutuklandı

Paylaş
Arkadaşını öldüren fenomen tutuklandı

KKTC'de arkadaşını denize iterek ölümüne sebep olduğu iddia edilen YouTuber Arif Gökçek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) tatil şehri Girne’de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız’ın (25) katil zanlısı YouTuber arkadaşı Arif Gökçek (25) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

KKTC’de mahkemeye çıkarılan Gökçek, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Karakız’ın babası Mehmet Karakız, oğlunun alacak verecek yüzünden öldürüldüğünü söylemişti.

"Tartışma sonrası kendisini denize attı"

Olay, 5 Aralık’ta Girne’de meydana geldi. Tatil için Kahramanmaraş’tan Girne’ye gelen Halil Karakız, sabah saatlerinde arkadaşı Arif Gökçek ile birlikte Girne Antik Limanı’na gitti. İkili arasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı. Tartışma uzayınca Gökçek, Karakız’ın kafasına taş ile vurdu, daha sonra kendisini denize attı.

Öldürdüğünü itiraf etti

Olay sonrasında gözaltına alınan Gökçek bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye bilgi veren polis yetkilileri, ’Gökçek’in gönüllü ifade vererek Karakız’ı öldürdüğünü itiraf ettiğini’ söyledi. Gökçek’in polise verdiği ifadede, "Olay günü Karakız bana küfür etti. Sonrasında tartışma çıktı. Liman’ın mendireğinde bulunan kayalıklarda kavga ettik. Ben de, Karakız’ın kafasına taşla vurdum" dediği belirtildi. Gökçek, daha sonra kafasına taşla vurduğu Karakız’ı kayalıklardan denize attı.

Haberin Devamı

Mahkeme Arif Gökçek’in tutuklu yargılanmasına karar verdi.

DHA