Bilim - Teknoloji Arkadaşınızdan şarj isteyin!
Paylaş
Arkadaşınızdan şarj isteyin!

Bir telefonu diğer bir telefondan şarj etmek, bu ilginç kablo sayesinde mümkün olabilir!

Bir arkadaşınızdan kalem ya da silgi gibi şeyler istemeniz oldukça doğal görünebilir. Şu anda devam etmekte olan bir Indiegogo kampanyası başarılı olursa, bunların arasına telefonunuz için bir miktar şarj istemek de dahil olabilir. The Juicer adlı basit bir çift taraflı microUSB kablosu, bir tablet veya akıllı telefondan bir diğerine enerji aktarabilmenizi sağlıyor.

Juicer'ı kullanmak ise, yeşil noktalı ucu enerji "çalmak" istediğiniz cihaza ve diğer ucunu bu enerjiye ihtiyacı olan cihaza bağlamak kadar kolay bir işlem. Bu ürünü, telefonlar için bir hayat kurtarıcı olarak da düşünebilirsiniz.

Juicer'ın geliştiricileri, ürünün tasarımını tamamlamak ve üretimine başlamak için Indiegogo aracılığı ile 65.000 dolar toplamayı planlıyorlar. Üretilecek olan ilk ürünlerden birine sahip olmak için ise 10 dolarlık bir ödeme (ve kargo bedeli) yapmanız yeterli oluyor. Eğer her şey planlandığı gibi ilerlerse, ilk ürünler kullanıcıların ellerine Ağustos ayında ulaşacak. Ancak Juicer'ın prototip halinden final ürüne dönüşmesi bundan daha uzun da sürse, bu bekleyişe değebilir.

Özellikle yanlarında hem bir akıllı telefon hem de tablet taşıyan kişiler, bu ürünü oldukça kullanışlı bulabilirler.

Haberin Devamı

Resimlerle: 11 popüler cebe "1 saatlik şarj" testi!

Kaynak: CHIP Online