Spor Arkasspor'da büyük coşku

Arkasspor'da büyük coşku

Paylaş
Arkasspor'da büyük coşku

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Halkbank'ı mağlup ederek 5 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan Arkasspor büyük sevinç yaşadı

Bu sezon CEV Cup ve Türkiye Kupası’nı kazanan rakibini net bir skorla geçen, son sayının ardından gözyaşlarına boğulan Arkaslı oyuncular birbirlerine sarıldı. Salonda zafer halayı çeken mavi-beyazlılar Başkan Lucien Arkas ve Asbaşkan Bernard Arcas’ı da havaya attı. Arkas şampiyonlukla Türkiye Kupası finalinde yenildiği rakibinden rövanşı aldı.

AGAMEZ’DEN AMBARGO

ARKAS’ta 36 sayıyla final maçının yıldızı olan Agamez ödüllere de ambargo koydu. Türkiye’de üçüncü sezonunu geçiren Kolombiyalı voleybolcu finalin ardından hem en değerli oyuncu hem en iyi smaçör hem de en skorer oyuncu ödüllerini aldı. Arkaslı Emin en iyi blokçu, Mustafa Ramazanoğlu en iyi pasör, Hasan en iyi libero, Perrin en iyi servis atan oyuncu seçildi. Paidar Demir Özel Ödülü’nü Halkbank’tan Emre Batur aldı.

KAPTAN BÜLENT ÜÇLEDİ

ARKAS kadrosunun en eski ismi olan Kaptan Bülent mavi-beyazlılarda üçüncü lig şampiyonluğunu yaşadı. İzmir temsilcisinin 2006 ve 2007’de kazandığı şampiyonluk kupalarında büyük pay sahibi olan emektar yıldız sevincini eşi ve çocuklarıyla paylaştı. Bülent kupayı geçirdiği trafik kazası sonucu tedavisi süren mavi-beyazlıların eski antrenörü Şükrü Yengil’e adadı.

BURUTAY’I DUYGULANDIRAN PANKART


İzmir temsilcisinin genç yıldızı Burutay, tribünde geçen ay vefat eden babası İsa Subaşı için açılan pankartı görünce duygusal anlar yaşadı. Salonu dolduran İzmirliler maç boyunca Arkas’a büyük destek verdi. Daha önce Adana ve Marmaris’te kupaya uzanan Arkas ilk kez seyircisi önünde şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadı.

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı