Burdur Armağan İlci ve mesai arkadaşları anıldı

Armağan İlci ve mesai arkadaşları anıldı

Paylaş
Armağan İlci ve mesai arkadaşları anıldı

Armağan İlci ve mesai arkadaşları anıldı

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - MERHUM Burdur Belediye Başkanı Armağan İlci, basın danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve şoförü Ahmet Uğuz, vefatlarının 23'üncü yıldönümünde mezarları başında dualarla anıldı.

Burdur Asri Mezarlığında düzenlenen anma törenine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Merhum Başkan Armağan İlci'nin eşi Birsen İlci, oğlu Okan İlci, Gülçin İlci’nin ablası Nurçin Gök ve yakınları ile Ahmet Uğuz'un yakınları katıldı.

Merhum Belediye Başkanı Armağan İlci'nin mezarı başında konuşan Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, "13 Kasım 1998 yılında elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz çok sevilen belediye başkanımız merhum Armağan İlci ve çalışma arkadaşlarını anmak üzere mezarları başındayız. Üzerinden 23 yıl geçti. Hem acı taze hem de yaptıklarıyla görev süresi içerisinde Burdur'a kazandırdıklarıyla, duruşuyla ve Burdur halkının gönlündeki yeriyle asla unutmadık, unutmayacağımız bir belediye başkanımız olarak hatırası hep içimizde kalacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı