Spor Arnavutluk Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç ne zaman?

Arnavutluk Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç ne zaman?

Paylaş
Arnavutluk Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç ne zaman?

EURO 2020 ilk maçlarına çok az bir süre kaldı. A Milli Takım'ımız ilk mücadelesini deplasmanda Arnavutluk karşısında verecek. Şenol Güneş'in uzun zaman sonra Milli Takım'ın başında çıkacağı karşılaşmanın zamanı ve kanalı şimdiden araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Arnavutluk Türkiye maçı ne zaman? Türk vatandaşlar EURO 2020'nin başlamasına çok az zaman kala bu soruya cevap arıyor. Şenol Güneş'in Milli takımın başında çıkacağı karşılaşmada futbolcuların performansı herkes tarafından merak ediliyor. Maça çok az kala en çok aratılan konuların başında ise "Arnavutluk Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusu geliyor.

Haberin Devamı

ARNAVUTLUK TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Arnavutluk Türkiye maçı 22 Mart Cuma günü saat 22.45'te oynanacak. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

ADAY KADRO BELLİ OLDU

EURO 2020 hedefi doğrultusunda elemelerde H Grubu'ndaki macerası, 22 Mart tarihinde Arnavutluk, 25 Mart'ta ise Eskişehir'de Moldova ile oynanacak maçlarla başlayacak A Milli Futbol Takımımızda aday kadro belli oldu.

Şenol Güneş; Lider Başakşehir'den 4, Beşiktaş'tan 5, Fenerbahçe'den 2, Galatasaray'dan 1, Trabzonspor'dan 2 ve Bursaspor, Sivasspor, Alanyaspor, Kayserispor, Antwerp, Lille, Leicester City, Düsseldorf, Sassuolo, Stuttgart, Wolfsburg, Celta Vigo, Milan ve Everton'dan 1 futbolcu kadroya dahil etti.

A Milli Futbol Takımımızın kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Haberin Devamı

Kaleciler: Mert Günok(Başakşehir), Muhammed Şengezer(Bursaspor), Uğurcan Çakır(Trabzonspor), Sinan Bolat(Royal Antwerp)

Defans: Gökhan Gönül(Beşiktaş), Zeki Çelik(Lille), Çağlar Söyüncü(Leicester City), Kaan Ayhan(Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Ozan Kabak(Stuttgart), Hasan Ali Kaldırım(Fenerbahçe), Emre Taşdemir(Galatasaray)

Orta Saha: Deniz Türüç(Kayserispor), Efecan Karaca(Alanyaspor), Yusuf Yazıcı,(Trabzonspor) Dorukhan Toköz(Beşiktaş), Emre Belözoğlu(Başakşehir), İrfan Can Kahveci(Başakşehir), Mahmut Tekdemir(Başakşehir), Mehmet Topal(Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup(Beşiktaş), Okay Yokuşlu(Celta Vigo), Yunus Mallı(Wolfsburg), Emre Kılınç(Sivasspor)

Forvet: Güven Yalçın(Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu(Milan), Burak Yılmaz(Beşiktaş), Cenk Tosun(Everton)

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 18 Mart Pazartesi günü saat 14.30'da TFF tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler de Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıklarına aynı gün saat 18.30'da yapacağı antrenmanla başlayacak.

A Milli Takım, 21 Mart'ta Arnavutluk karşılaşması için Türk Hava Yolları'na ait uçakla Tiran'a gidecek, daha sonra kara yoluyla maçın oynanacağı İşkodra kentine gidecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, aynı gün bir milli futbolcu ile birlikte Loro Boriçi Stadyumu'nda saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, son çalışmasını toplantıyı takiben stadyumda saat 19.00'da yapacak.

Haberin Devamı