Spor Arnavutluk'ta şikeye 6 ay men!

Arnavutluk'ta şikeye 6 ay men!

Paylaş
Arnavutluk'ta şikeye 6 ay men!

Teuta Durres kalecisi Alfred Osmani, 3 maçta şike yaptığı gerekçesiyle futboldan 6 ay men edildi.

Arnavutluk Futbol Federasyonu, 1. Futbol Ligi’nde Teuta Durres takımının kalecisi Alfred Osmani’yi 3 ayrı maçta şike yaptığı gerekçesiyle 6 ay futboldan men ettiğini açıkladı.

Arnavut kalecinin şike yaptığı maçlar arasında, Flamurtari ile Teuta arasında oynanan lig maçı da bulunuyor. Karşılaşma 1-1 devam ettiği süreçte kalesine gelen şutları kurtarmak için yavaş hareketler yapan Osmani, mücadelenin uzatma dakikalarında kalesinde bir gol daha görmüş ve Flamurtari maçtan galip ayrılmıştı. Arnavut kaleci, yediği son golün ardından taraftarlarca ıslıklanarak protesto edilmişti. Mücadeleden 3 puanla ayrılan Flamurtari Kulübü’nde yönetim kurulu, maçın ardından şike iddiasının gündeme gelmesi nedeniyle yazılı açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Arnavutluk Futbol Federasyonu
'nun açıklamasında, kulübün şikeyle ilgisi olmadığı vurgulanarak, "Bizi memnun etmeyen bir üç puan aldık. Galibiyete sevinemedik çünkü futbol sahasının dışındaki oyunda yenildik. Kulüp yönetimimizin bu tip durumlara karşı olduğunu göstermek amacıyla karşılaşmanın tekrarına hazırız" ifadesi kullanılmıştı.

Haberin Devamı