Spor Arroyo gitti maç bitti

Arroyo gitti maç bitti

Paylaş
Arroyo gitti maç bitti

THY Avrupa Ligi Top 16 turunu F Grubu'nda dördüncü olarak tamamlayıp play-off çeyrek final etabında İspanya temsilcisi Barcelona ile eşleşen Galatasaray İspanya'daki ilk maçta 88-61 mağlup oldu. İlk yarıyı üstün oyunuyla lider tamamlayan sarı kırmızılarda Arroyo'nun sakatlanması ile ikinci yarı Barcelona oyunun hakimiyetini eline aldı ve maçı farklı bir skorla üstün tamamladı

Basketbolda, Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda İspanyol ekibi Barcelona'ya 88-61 yenildi.

İspanyol ekibi seride 1-0 öne geçti. Barcelona kentinde oynanan karşılaşmada Galatasaray Liv Hospital, ilk çeyreği 21-14, devreye de 35-33 üstün girdi. Üçüncü çeyreği ise ev sahibi Barcelona 59-49 önde tamamladı. İspanyol ekibi karşılaşmayı 88-61 kazanarak, seride durumu 1-0 yaptı.

Karşılaşmada, Barcelonalı Nachbar 19 sayılık performansıyla maçın en skorer ismi oldu. Türk ekibinde ise Arroyo 14 sayı üreterek, takımının en skorer ismi olarak dikkati çekti.

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçı yine İspanya'da, 17 Nisan Perşembe günü oynanacak. Barcelona kentindeki karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak.

Ardından serinin üçüncü maçı, 20 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak. İlk 3 maçta 3 galibiyete ulaşan takım olmaması halinde, serinin dördüncü maçı 22 Nisan Salı günü saat 21.45'te yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Yine gerekmesi halinde serinin 5. ve son maçı 25 Nisan Cuma günü TSİ 21.45'te İspanya'da yapılacak.

Haberin Devamı