Spor Arsenal UEFA'ya güveniyor!

Arsenal UEFA'ya güveniyor!

Paylaş
Arsenal UEFA'ya güveniyor!

The Sun gazetesi Arsene Wenger'e kuradan piyango çıktığını ima eden bugünkü spor manşetinde "Arsene Wenger'e Avrupa Takviyesi" başlığını attı

Arsenal'a kurada Fenerbahçe çıkar çıkmaz "Arsenal çok güçlü bir rakibe düştü ama Fenerbahçe'nin UEFA'dan ceza alma durumu var" yorumları yapan hatta UEFA'nın Fenerbahçe konusunda hala karar veremediğine vurgu yapan İngiliz basınının, Fenerbahçe Arsenal'i eleyecek sonuçlar alırsa UEFA'ya ve CAS'a baskı yapıp Arsenal'e tur atlatmak için çalışmalar yapılacağına dair haberler yapması dikkat çekti. Fenerbahçe'nin Arsenal ile eşleşmesinin ardından konuyu deşen İngiliz basını, önce Fenerbahçe'ye grup maçlarının yolu açıldığını ve UEFA'nın Fenerbahçe'ye grup maçlarında oynamasına izin vereceği yolunda UEFA'yı kızdıracak haberler çıkartarak her fırsatta Arsenal'e tur atlatma ortamı hazırlıyor.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'ın spor manşeti, İngilizlerin niyetini ortaya koyuyor. UEFA'ya Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonlar ligi grup maçlarında oynamaması için en büyük baskı yapılıyor. Fenerbahçe'nin 28 Ağustos'taki Emirates Stadı'nda rövanş maçından sonra Avrupa yolculuğunun bitmesi için lobi yapılıyor.

'AVRUPA'DA OYNAMALARI YASAKLANDI AMA...'


The Sun Gazetesi Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'e kuradan piyango çıktığını ima eden "Wenger'e Avrupa Takviyesi Çıktı" manşetli haberinde Arsene Wenger'i "Fenerbahçe çıktığı için mutlu olduğuma bahse girin" diye konuşturdu.

Arsenal'in Fenerbahçe gibi zor bir rakibe düşmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir fırsat yakaladığını vurgulayan The Sun, Türk devlerine yenilse bile Arsenal'in grup maçlarına kalabileceğine dikkat çekerken CAS'ın 28 Ağustos'tan önce karar verebileceğini söylediğini bildirdi. The Sun, Arsene Wenger'in de şu sözlerine yer verdi: "Garip bir durum. Avrupa'da oynamaları yasaklandı ama temyize başvurmalarıyla durum değişti. Ayrıca kimse davayı kaybederlerse ne olacağını bilmiyor. Zor bir kura. Fenerbahçe güçlü bir takım. Şampiyonlar Ligi tecrübeleri var. Çok iyi oynamalıyız. Tur atlayacağımıza inanıyorum ama işimiz zor"

Haberin Devamı