Spor Arsene Wenger: Mesut Özil ve Alexis Sanchez takımda kalacak

Arsene Wenger: Mesut Özil ve Alexis Sanchez takımda kalacak

Paylaş
Arsene Wenger: Mesut Özil ve Alexis Sanchez takımda kalacak

Arsenal'de Fransız menajer Arsene Wenger, takımdan ayrılması beklenen Alexis Sanchez ve Mesut Özil'in kulüpte kalacağını açıkladı.

Arsenal'de menajer Arsene Wenger'den beklenmedik bir açıklama geldi. Fransız futbol adamı Mesut Özil ve Alexis Sanchez'in ocak ayında hiçbir takıma transfer olmayacağını açıkladı.

Alexis Sanchez'le Manchester City ciddi anlamda ilgilenirken, Mesut Özil'in Barcelona transferinin ise 20 milyon euroluk bonservis bedeliyle bittiği iddia edilmişti. Mesut Özil'i ayrıca Jose Mourinho'nun da çok istediği hatta Portekizli teknik adamın oyuncuyla telefonda konuştuğu haberleri de İngiliz basınında yer almıştı.

"İKİSİ DE KALACAK"


Çarşamba akşamı ligde oynayacakları Huddersfield Town maçı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Wenger konuyla ilgili şunları söyledi:

İki oyuncunun da takımdan ayrılacağı söyleniyor. Bunu reddediyorum. İkisi de kalacak. İnanılmaz bir şey olmadığı sürece sezon sonuna kadar buradalar ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorundalar. Sonra da kalırlar mı? Bunun cevabını vermek şu an için imkansız.

Haberin Devamı