Kemer Arslanbucak'ta anaokulunda çalışmalar başladı

Arslanbucak'ta anaokulunda çalışmalar başladı

Paylaş
Arslanbucak'ta anaokulunda çalışmalar başladı

Arslanbucak'ta anaokulunda çalışmalar başladı

KEMER, (DHA) - KEMER Arslanbucak Mahallesi'nde yapılacak olan anaokulunun grobetonu döküldü. Çalışmaların hızla devam ettiği anaokulu 8 ay sonra bitirilecek.

Kemer'in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman'ın katkıları ile yapılacak olan anaokuluna Orduvar - Ülker Akman çiftinin ismi verilecek. Başkan Necati Topaloğlu, Akman'ın okulu yaptırmayı üstlenmesinin ardından anaokulunun grobetonunun döküldüğü gün inşaat alnına gelerek, çalışmaları yerinde inceledi. Arslanbucak Mahallesi 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına yapılan ana okulu, 100 öğrenci kapasiteli olacak ve ana okulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, anaokulunun yapımını üstlenen turizmci Orduvar Akman'a teşekkür ederken, anaokulunun Kemer'e hayırlı olması dileklerinde bulundu. Anaokulunun yapımına hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Başkan Topaloğlu, "8 ay gibi kısa bir sürede 100 öğrenciye eğitim veren okulu Kemer'e kazandırmış olacağız. Eğitime ve öğrencilerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Orduvar Akman'a ve eşi değerli hocam Ülker Hanıma teşekkür ediyorum. Kemer'e şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı