Merkez Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nda seçim öncesi adaylar belli olmaya başladı

Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nda seçim öncesi adaylar belli olmaya başladı

Paylaş
Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nda seçim öncesi adaylar belli olmaya başladı

Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nda seçim öncesi adaylar belli olmaya başladı

Semih ŞAHİN/BURSA, (DHA) - BURSA'da faaliyet gösteren Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nda Kasım ayında yapılacak olan seçim öncesi adaylar belli olmaya başladı. Tecrübeli ekibiyle yönetime aday olduğunu açıklayan Murat Aydın, " Kaybedecek hiç vaktimiz kalmadı. Yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren icraatçı bir yönetim olarak bütün projelerimizi sırası ile gerçekleştirecek ve sizlerin karşısına gönül rahatlığı ile geçeceğiz" dedi.

Bursa'da faaliyet gösteren Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nda (ART-KAF) seçim heyecanı başladı. Uzun süredir mevcut başkanın yönettiği federasyonun Kasım ayında yapılması planlanan seçimlerdeki ilk adayı belli oldu. Bir dönem Bursa Şavşatlılar Derneği Başkanlığı yürüten Murat Aydın, Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nun Kasım ayında yapılacak olan seçimlerinde başkanlık koltuğuna aday olduğunu duyurdu.

'KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK'

'Hep birlikte zirveye' sloganıyla yola çıktığını belirten Murat Aydın, "Camiamız boş vaatlerden, bir dönem daha isteklerinden, yerine getirilmeyen sözlerden sıkıldı, bunu en yakından bizlerde bu camianın içinden birileri olarak biliyoruz, duyuyoruz, görüyoruz. Bizler gerçekleşmeyen sözleri, yapılamayan projeleri boş vaatleri artık konuşmak istemiyoruz. Artık yapılamayanları değil, yapılmış ve yapılacak olanları konuşmak istiyoruz. Kaybedecek hiç vaktimiz kalmadı. Yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren icraatçı bir yönetim olarak bütün projelerimizi sırası ile gerçekleştirecek ve sizlerin karşısına gönül rahatlığı ile geçeceğiz. Merak etmeyin sevgili hemşehrilerim, federasyona üye olan derneğin konumundan bir haber yönetimden, evlerinize sofralarınıza misafir olacak yönetimi sizlerle buluşturacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı