Türkiye (Son Dakika) Asansörde korkunç ölüm

Asansörde korkunç ölüm

Paylaş
Asansörde korkunç ölüm

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde, 45 yaşındaki temizlik işçisi Halil Dülger'in dün gece asansör kabini ile duvar arasında sıkışarak hayatını kaybetmesinin ardından savcılık olayla ilgili inceleme başlattı

Olay, dün gece Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, temizlik işçisi Halil Dülger, 3’üncü kattaki temizliğin ardından asansöre bindi. Dülger, bu sırada kabin ile duvar arasında sıkışınca, ezilerek hayatını kaybetti.

Diğer işçiler tarafından fark edilen olayın ardından Dülger’in cesedi, bir saatlik çalışmanın sonunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Halil Dülger’in cesedi, dün gece otopsi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna gönderildi.

Olayın ardından savcılık, akşam saatlerinde hastanede inceleme yaptı. Olayın meydana geldiği alandaki incelemenin yapıldığı sırada, hastaneye giriş ve çıkışlar kontrollü şekilde sağlandı.

Olay yeri inceleme polisinin de katıldığı çalışmanın ardından toplanan deliller, incelenmek üzere götürüldü. Evli 3 çocuk babası Halil Dülger’in ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ömer PINAR-Ömer ŞULUL/ ŞANLIURFA, (DHA)

Haberin Devamı