Cumartesi Postası Aşerenlere meyve hizmeti!

Aşerenlere meyve hizmeti!

Paylaş
Aşerenlere meyve hizmeti!

Hamile kadının canı kış mevsiminde kayısı, erik, yazınsa mandalina, ayva aşeriyor. Şimdi kadınların aşerme derdine çare olacak bir internet sitesi açıldı

YKM’nin veliahtı Harun Tan’ın eşi Ebru Şallı ikinci çocuğuna hamile. Galerist’in sahibi Murat Pilevneli’nin sevgilisi ünlü manken-oyuncu Tuba Ünsal ise ilk kez hamileliği tadanlardan... Onlar gibi pek çok kadın hamilelik boyunca, şahane duyguların yanısıra zor dönemler yaşıyor. Bunların başında aşermek var. Hamile kadınların canı zamansız yemek çekiyor.

Bu kimi zaman çikolatalı bir pasta, kimi zaman da turşu oluyor. İstekler bununla da sınırlı kalmıyor. Hamileler kış mevsiminde karpuz, erik, kayısı, yazınsa portakal, mandalina, ayva isteyebiliyor. Artık kadınların aşerme derdine çare olacak bir manav var. Şişli-Bomonti’deki bu manav hamilelerin aşerme durumunda canının çektiği meyveleri en kısa sürede kapısına kadar getiriyor.

Her şey organik

Hamile Manavı’nın sahibi Erol Ağırlar’ın asıl işi internet danışmanlığı. Erol Bey ve eşi İlknur Hanım evlendiklerinde organik beslenmeye kafayı takmışlar. Sağlıklı beslenmek için sertifikalı organik meyvesebzelerin satıldığı Şişli’deki organik pazara her hafta gider olmuşlar. Çift kimi zaman canlarının çektiği organik meyve ve sebzeleri bulamayınca, kendileri bu işe el atmak istemişler. Sonunda organik meyve ve sebzeyi tüm Türkiye’ye ulaştırmak için bir internet sitesi kurmaya karar vermişler.

2006 yılında sertifikalı organik ürün sattıkları www.manavim.com adlı siteyi kurmuşlar. Erol Ağırlar: “Siteyi kurar kurmaz çok enteresan talepler gelmeye başladı. Mevsim dışı meyveler için çok fazla talep vardı. Özellikle hamileler sipariş veriyor, mevsimi olmayan meyvelerden istiyordu. Biz de bu talebe cevap vermek için Hamile Manavı yani www.aseriyorum.net’i kurduk” diye anlatıyor.

Merkezi Şişli-Bomonti’de olan aseriyorum.net’te aranan her meyveye ulaşmak mümkün. Kışın erik, kiraz, nar, çağla, böğürtleni; yazınsa portakal, ayva, mandalinayı aseriyorum.net’ten sipariş edebiliyorsunuz. Erol Bey, hamilelerin en çok kış aylarında siteye talep gösterdiğini söylüyor.

Dondurulmuş olarak yollanıyor

“Elbette kışın herkesin canı yeşil erik çekiyor. Kiraz, kayısı ve şeftali de çok isteniyor” diyor. Erol Bey meyveleri taptaze ulaştırmak için özel bir sistem kullanıyor. Mevsiminde aldığı organik meyveleri bir dondurucuda muhafaza ediyor. Sipariş geldiğinde de straforlu sistem sayesinde meyveyi bozulmadan Türkiye’nin her yerine 24 saatte yetiştiriyor. Böylelikle meyvelerde ekşime, bozulma olmuyor. Bu nedenle meyvelerin erimeye yakın tüketilmesini öneriyor. Erol Ağırlar, aseriyorum.net’e Almanya ve Fransa’dan da çok fazla sipariş geldiğini söylüyor.

Avrupa’ya bile en kısa zamanda istenilen meyveyi yolladıklarını anlatıyor. aseriyorum.net’te meyveler kiloyla satılmıyor. 150-200 gr.’lık strafor paketlerde gönderiliyor. Paketlerin fiyatları 15-20 TL. arasında değişiyor. www.aseriyorum.net’ten 24 saat sipariş verebilirsiniz. Ayrıca illa hamile olmanıza gerek yok. Acil durumlarda (0555) 8208620 aramanız yeterli... Onlar kapınıza en kısa zamanda meyvenizi getirecektir!

2

Haberin Devamı