Gündem Asfalt otomobili yuttu

Asfalt otomobili yuttu

Paylaş
Asfalt otomobili yuttu

Adıyaman'da, su borusunun patlaması sonucu asfalt çöktü ve bir otomobil çöken asfaltın içine gömüldü

Adıyaman'da, su borusunda meydana gelen patlama sonucu sızan su asfalt yolun çökmesine neden olurken, park halindeki bir otomobil de çöken yolda suya gömüldü.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Mahallesi Kemal Paşa Caddesi üzerinde, mahalleye içme suyu dağıtan boru, bilinmeyen bir nedenden dolayı patladı. Sızan suyun toprağı yumuşatması ile birlikte asfalt yol çökerken, yol üzerinde park halinde bulunan Şahin Yetkiner'e ait 02 FN 666 plakalı otomobil de çukura düşerek sular içinde kaldı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4271","4271","201012","4271-1.jpg");

Araç sahibi ve mahalle sakinleri otomobili kurtarmak için suların çekilmesini bekledi. Belediye ekiplerinin vanayı kapatmasından yaklaşık yarım saat sonra sular çekildi. Ardından, maddi hasar oluşan otomobil çekici ile kurtarılarak servise götürüldü. Olayın şaşkınlığını yaşayan otomobil sahibi Şahin Yetkiner, “Akşam aracımı kapımın önüne park ettim. Sabah komşular su sesiyle uyanıp kalktıklarında caddenin sular içersinde olduğunu görüp, bize haber verdi. Evden apar topar sokağa çıktığımda otomobilimi park ettiğim yerin altından geçen su borusunun patladığını ve otomobilimin de çukura gömüldüğünü gördüm. Çöker asfalt benim arabamı adeta yuttu. Kime anlatsam inanmıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Belediye ekipleri su borusu ile çöken asfaltın onarımı için çalışma başlattı.

Fadıl BİNZET/ADIYAMAN, (DHA)