Türkiye (Son Dakika) Aşırı hız 7 can aldı

Aşırı hız 7 can aldı

Paylaş
Aşırı hız 7 can aldı

Antalya'da, dün aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle 3 aracın karıştığı kazada, yaralılardan 2'sinin hayatlarını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Korkuteli-Elmalı karayolunun 26’ncı kilometresi Beğiş Ovası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Elmalı yönüne seyir halinde olan Mustafa Falay (63) yönetimindeki cip, karşı yönden gelen Aziz Gale’nin (57) kullandığı hafif ticari araç ile hız ve dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı.

Haberin Devamı

>>>DİKKATSİZLİK VE AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRDİ!

Bu sırada Elmalı yönünden gelen otomobil de hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Aziz Gale, Asiye Gale (56), Zeliha Dursun (33) ile Tuğçe Dursun (6) olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu araçta bulunan Esra Gale, Rana Gale, Tuba Dursun da yaralandı.

Kazaya karışan cipin sürücüsü Mustafa Falay da olay yerinde ölürken, yolcu kısmındaki eşi Hatice Falay (62) ise yaralandı. Hafif ticari araca arkadan çarpan otomobilde bulunan sürücüsü Ramazan Nizam, eşi Berna Nizam ile Ayşe Nizam ise hafif yaralandı.

Kaza yapan araçlardaki yaralılar önce Korkuteli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan ve sağlık durumu ağır olan yaralılar, ambulans helikopterle Antalya’ya sevk edildi.

Haberin Devamı

Yaralılardan Hatice Falay saat 24.00 sıralarında, 2 yaşındaki Rana Gale ise sabaha karşı tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi.

DHA