Magazin 'Aşk ilaç gibi'

'Aşk ilaç gibi'

Paylaş
'Aşk ilaç gibi'

“Küçük Sırlar”ın Demir'i Birkan Sokullu, hem dizide hem de gerçek hayatta aşık

Aslı Enver’le ilişkisinden önce aşkı ‘virüs’e benzeten genç oyuncu, artık “Aşk ilaç gibi” diyor.

Nasıl gidiyor “Küçük Sırlar”ın çekimleri?

Haberin Devamı

- Gayet güzel. Uzun süredir birlikte olduğumuzdan rahat çalışıyoruz. Oyuncular ve teknik ekip birbirini iyi tamamlıyor, bu sayede çekimler daha verimli oluyor.

Dizinin yayın günü yine değişti. Sık sık değişen yayın günleri, sizi nasıl etkiliyor?

- Yayın gününün değişmesi, oyuncuları çok fazla ilgilendiren bir konu değil. Diziyi, seyircilerin daha rahat izleyebileceği günlerde yayınlıyorlar.

Kız arkadaşınız Aslı Enver de sevilen bir gençlik dizisinde; “Kavak Yelleri”nde rol alıyor. Onun dizisini izliyor musunuz? Birbirinizi eleştirdiğiniz oluyor mu?

- Vakit buldukça izliyorum. Aynı işi yapıyor ve aynı dili konuşuyor olmak çok güzel. Biz de zaman zaman fikir alışverişi yapıyoruz.

BÜYÜK KONUŞMAMAYA KARAR VERDİM

Haberin Devamı

Birlikteliğiniz nasıl gidiyor?

- Her şey yolunda.

İkiniz de ünlüsünüz, gördüğünüz ilgiden rahatsız hissettiğiniz oluyor mu?

- Biz, ünlü olma meselesini çok fazla kafaya takan tipler değiliz. İnsanların yaptığımız işten dolayı bizi sevmesi, ilgi göstermesi güzel şeyler. Biz de kimseyi kırmamaya özen gösteriyoruz.

Yoğun bir tempoda çalışırken, birbirinize nasıl zaman ayırıyorsunuz?

- Çalışmadığımız zamanların çoğunu birbirimize ayırıyoruz.

“Aşkı psikolojik bir rahatsızlık, virüs gibi görüyorum” demişsiniz. Peki yaşadığınız ilişkiyi nasıl tanımlıyorsunuz?

- Herkesin, zaman içinde yaşadıklarından edindiği tecrübelerle durumlara bakış açısı değişebiliyor. Benim için de o zaman virüs olan aşk, şu anda ilaç gibi...

Bir de “Küçük Sırlar”ın çekimleri nedeniyle çok yoğun olduğunuzu ve aşk gelse bile geri çevirebileceğinizi söylemişsiniz. Ama aşk sizi aniden yakaladı ve bırakmadı...

- O dönem bu sözleri söylerken samimiydim. Böyle güzel bir şeyin yaşanma ihtimalinin de çok düşük olduğunu düşünürdüm. Ama hayat fazla planlanmaya gelmiyor işte. Artık ben de büyük konuşmamaya karar verdim!

AVRUPA TURUNA ÇIKMAK İSTİYORUM

“Küçük Sırlar”dan önce de dizilerde rol alıyordunuz, bundan sonrası için nasıl bir yol çizdiniz kendinize?

- Oyunculuğa başladığım günden beri doğru projelerde yer almaya özen gösteriyorum. “Küçük Sırlar” gibi başarılı ve sevilen bir işin içinde olduğum için de çok mutluyum. Bundan sonra da oyunculuk kariyerimi bu doğrultuda devam ettireceğim ve inandığım projelerin içinde olmaya özen göstereceğim.

Haberin Devamı

Bu yaz tatile gidecek misiniz? Tatil planı yaptınız mı?

- “Küçük Sırlar” yaz boyunca ekranda olacağı için bu yıl bir tatil planı yapmadım. Kısa süreli, plansız şekilde gelişen tatillerim oluyor. Kendimi dinlendirdiğim zaman işimi de özlüyorum ve daha verimli hale geliyorum. Eğer uzun bir ara çalışmazsam, bir Avrupa turu yapmayı çok istiyorum.

İyi bir tatili nasıl tanımlarsınız?

- Benim iyi bir tatil yapabilmem için öncelikle sorumluluklarımı yerine getirmiş olmam gerekiyor. Geride yarım bırakılmış bir işim olmamalı ki, kafam rahat olsun. Tatilde belli bir yere bağlı kalmayı sevmediğim için daha çok yolculuk yapıyorum. Ne kadar yeni yer keşfedersem, benim için o kadar iyi bir tatil oluyor. Her sene mutlaka tatil yapmaya çalışıyorum. Aksi takdirde çok mutsuz olabilirim.

FİLM PROJESİ VAR

Haberin Devamı

Yeni projeleriniz var mı?

- Evet, bir sinema filmi projesine dâhil oldum. Senaryosunu okurken çok beğendim ve samimi buldum. İzleyenlerin de mutlaka kendi hayatlarından kesitler bulacağı bir hikâye. Çekimlerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

DEMİR, SU’YA KAVUŞTU SEYİRCİ RAHATLADI

Su ve Demir sonunda kavuştu. Onların bir araya gelmesine seyirciler ne tepki verdi?

- Su ve Demir, dizi başladığı günden beri birlikte olması beklenen, fakat yaşadıkları olaylar yüzünden bir türlü kavuşamayan karakterler. Dizi izleyicileri normalde kavuşulmayan aşkları sever. Fakat Su ve Demir’in sonunda sevgili olmaları, onları da rahatlattı. En azından benim sokakta aldığım tepkiler bu yönde.

HÜRRİYET-Gülbahar KARAKUŞ