Gündem Aşk intiharı

Aşk intiharı

Paylaş
Aşk intiharı

Üniversiteli Çisil 19 yaşındaydı. Anne-babası ayrılınca üzülen genç kız, erkek arkadaşı tarafından da terk edilince bunalıma girdi

SIKINTILI GÜNLER YAŞIYORDU

Haberin Devamı

Tekirdağlı Çisil Akyüz (19) İzmir’deki 9 Eylül Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde öğrenciydi. Genç kız, İzmir’de Çağrı adlı bir delikanlıyla flört ediyordu.

Tatil nedeniyle Tekirdağ’a dönen Çisil ablası Yağmur Akyüz ve annesi Sevil Vardarlı ile aynı evi paylaşıyordu. Çisil annesiyle babasının boşanması nedeniyle çok üzülüyordu.

CANINA KIYMAYA DEĞER MİYDİ?

İki gün önce erkek arkadaşı Çağrı tarafından da terk edilen Çisil bunalıma girdi. Genç kız, annesiyle ablası dışarıdayken oturdukları 8 katlı binanın çatısına çıktı. Çatıdayken cep telefonunda Çağrı ile son kez görüştü. Telefonu kapatıp kendini çatıdan aşağı bırakan Çisil yere çakılarak öldü. Genç kız gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberin Devamı

MÜDÜRÜN AMBULANS ÖFKESİ

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, üniversiteli Çisil Akyüz’ün çatıdan atladığını duyunca olay yerine koştu. 3 çocuk babası Necdet Çelikbilek, genç kız yerde kan içinde yatarken ambulans gecikince öfkelendi.

Necdet Çelikbilek ambulans ekibine “Neredesiniz siz yahu, burada bir insan ölüyor” diye bağırdı. Halk ambulansın 25 dakikada, Tekirdağ Sağlık Müdürü Uğur Çağlayan ise 9 dakikada olay yerine gittiğini öne sürdü.

Ferhat AKGÜN/DHA