Antalya Asker uğurlamasında havaya ateş eden kişiye para cezası

Asker uğurlamasında havaya ateş eden kişiye para cezası

Paylaş
Asker uğurlamasında havaya ateş eden kişiye para cezası

Asker uğurlamasında havaya ateş eden kişiye para cezası

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da asker uğurlamasında otomobilin camından çıkarak tabancayla havaya ateş eden E.A. yakalandı. Tabancasına el konulan E.A. hakkında sosyal mesafe ihlalinden 3 bin 150 TL ceza uygulanırken, genel güvenliği tehlikeye düşürmekten de adli işlem yapıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle vaka sayılarının yüksek seyrettiği Antalya'da asker eğlencesi görüntülerine bir yenisi eklendi. Kepez Şafak Mahallesi'nde çekildiği öğrenilen asker uğurlama görüntülerinde, otomobilin camından kendisini dışarıya sarkan E.A.'nın, yanındaki motosikletli gruba ve yoldan geçenlere aldırış etmeden havaya ateş ettiği görüldü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ve tepki toplaması üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Kepez Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, otomobilden sarkan E.A.'yı bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, çevrede bulunan MOBESE kameralarından ve otomobilin plakasından yola çıkarak E.A.'ya ulaştı. Gece saatlerinde E.A.'nın ikametine giden polis ekipleri, olayda kullanılan kuru sıkı olduğu belirlenen tabancaya el koyarken, E.A.'yı da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. E.A.'ya sosyal mesefe ihlalinden 3 bin 150 TL para cezası uygulanırken, genel güvenliği tehlikeye düşürmekten de hakkında adli işlem yapıldı. E.A., işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı