Magazin Aşkın Nur Yengi'den itiraf: Şarkılarımızı önce taksicilere dinletirdik

Aşkın Nur Yengi'den itiraf: Şarkılarımızı önce taksicilere dinletirdik

Paylaş
Aşkın Nur Yengi'den itiraf: Şarkılarımızı önce taksicilere dinletirdik

Aşkın Nur Yengi, yeni albümü “Aşktan Olsa Gerek” ile Yasemin Şefik’in Best FM’de konuğu oldu. Ünlü sanatçı "Sezen Abla ile Levent’te Menekşe Sokağı'nın taksicilerine şarkılarımızı çıkmadan dinletirdik. Bundan bir şey olur olmaz dediklerinde dikkate alırdık" itirafında bulundu

Aşkın Nur Yengi albüm hazırlıklarından müziğe ve özel hayatına kadar samimi açıklamalarda bulundu.

90’lı yılların unutulmaz şarkıcılarından Aşkın Nur Yengi, o yıllarda çıkardığı “Nazlanma” şarkısında cam şişe ile ses çıkarıp şarkıya eşlik ediyordu. O dönem adı "Şişeci Kız" olarak anılan sanatçı sitemde bulunarak “Bir gazoz reklamı gelmedi. Bak şampuan reklamı da gelmedi. O dönem yine herkes kuaförlerde Aşkın Nur Yengi saçları yaptırırdı kıvır kıvır...” sözleri kahkalara boğdu.

'BODRUM MASALI DİZİSİNE KÜSTÜM'

“Bodrum Masalı” dizisinde karşımıza çıkan Aşkın Nur Yengi “Ben bile heyecanlandım, devam edeceğim diye bir daha aramadılar. Ben bile sorarım 'Ana karakterlerden birinin annesini canlandırdım, e noldu bu kadına?' diye. Küstüm, izlemiyorum. Şaka bir yana zaman zaman izliyorum ama bizim on buçuk kızımla yatma saatimiz.” dedi.

Yasemin Şefik’in “Madonna’ya benzetiyorlarmış seni” sorusu üzerine, yıllar önce Sezen Aksu’nun kendisini Madonna’ya benzetiğini anlatan sanatçı magazin basını ile ilişkisini de “Ben magazinel bir kadın değilim. Ne yaptığımla ilgili bilgi vermedim. Beni de bildikleri için basın benden böyle şeyler talep etmedi. “

SEZEN AKSU İLE YAPTIKLARI ŞARKILARI TAKSİCİLERE DİNLETMİŞLER!

Eski şarkıların hikayeleri de dönemleri gibi ilginç oluyor. Aşkın Nur Yengi şaşırtıcı bir detayı dinleyicilerle paylaştı: “Şarkıları eskiden taksi duraklarına dinletirdik. Sezen Abla ile Levent’te Menekşe Sokağı'nın taksicilerine şarkılarımızı çıkmadan dinletirdik. Bundan bir şey olur olmaz dediklerinde dikkate alırdık. Şu anda en önemli kriterim çocuğum. 'Altın Kaplama' şarkımı şu anda onun ders yaparken dinliyor. Çocuktan al haberi.”

Haberin Devamı