Magazin Aşkın Nur Yengi tek taşını sakladı

Aşkın Nur Yengi tek taşını sakladı

Paylaş
Aşkın Nur Yengi tek taşını sakladı

6 yıl aradan sonra eski eşi Haluk Bilginer ile barıştığı iddia edilen Aşkın Nur Yengi, önceki akşam Yeniköy’de objektiflere takıldı.

11 yıl önce Haluk Bilginer’in evlenme teklif ederken verdiği 300 bin liralık tektaşı yeniden takmaya başlayan Aşkın Nur Yengi Yeniköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi.

Yengi muhabirleri görünce parmağındaki tek taşı saklamaya çalışması dedikoduları güçlendirdi.

Hemen sağ eliyle diğer elini kapatan Yengi, “Yüzüğü sandıktan çıkarmışsınız?” sorusuna kızıp, “Ben size sandıktan bir şey çıkaracağım ama neyse” dedi.

Bu sırada yüzüğü kapatıp ters çevirerek avuç içine yerleştiren Yengi, emniyet kemerini takarken bile parmağını adeta yok etti.


İLİŞKİ BİTER BİTMEZ!


Oyucu Zerrin Tekindor ile Haluk Bilginer'in 6 yıllık birliktelikleri geçtiğimiz haftalarda bitmişti. Haluk Bilginer'in eski eşi Aşkın Nur Yengi'ye geri dönmek istediği hatta Zerrin Tekindor'un ilişkiyi bitirmesinde ikilinin 10 yaşındaki kızları Nazlı için aynı evde yaşamaya karar vermelerinin etkili olduğu iddia edilmişti. Haluk Bilginer eşi Zuhal Olcay'ı da Aşkın Nur Yengi'ye aşık olunca terk etmişti. Çift bu yüzden boşanmıştı. (Ali KESER/POSTA)

Haberin Devamı