Spor Aslan Santos'a kavuştu

Aslan Santos'a kavuştu

Paylaş
Aslan Santos'a kavuştu

Galatasaray'ın son bombası Santos dün İstanbul'a geldi. Kalabalık bir taraftar grubunun karşıladığı Meksikalı yıldız iddialı açıklamalar yaptı

Galatasaray’ın yeni transfer Meksikalı Giovani Dos Santos dün İstanbul’a geldi. Coşkulu bir taraftar grubunun karşıladığı genç yıldız yoğun ilgi nedeniyle Atatürk Havalimanı’ndan güçlükle dışarı çıkarıldı.

Haberin Devamı

Santos, İstanbul’a gelmeden önce ülkesinde yayın yapan bir radyoya verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte genç yeteneğin açıklamaları: Gerçek şu ki şu anda çok mutluyum. Bu benim için iyi bir fırsat. Barcelona’da birlikte çalıştığım ve iyi tanıdığım bir antrenörle tekrar birlikte olmanın gerçeğinin yanı sıra onun beni tanıdığını ve beni sevdiğini biliyorum. Gerçekten çok mutluyum. Futbol oynamam, tekrardan ritmimi bulmam gerek. Yeni takımımın seviyesini de biliyorum. Bu yüzden bu benim için çok büyük bir haber. Tottenham’da yeterli süreyi alamıyordum. Bazı takımlar benimle ilgilenmeye başladı. Ben de en iyi seçenek olarak düşündüğüm Rijkaard’ın başında olduğu Galatasaray’a gitmeye karar verdim. Hem takım beni tanıyor, hem de ben onları, takımın oynayış stilini ve Rijkaard’ın çalışma stilini biliyorum. Brezilya Milli Takımı’ndan Jo ve Elano ile görüştüm. Sanırım Leo Franco da orada. Ayrıca Milan Baros ve Kewell’ın da orda olduğunu biliyorum. Bence iyi bir takım. UEFA Avrupa Ligi’nde olduklarını biliyorum. Bu yüzden harika bir antrenörün olduğu, çok iyi bir takım olduklarını düşünüyorum.

Haberin Devamı

ORTA SAHAANIN SAĞINDA İYİYİM

Fizik olarak iyi durumdayım. İngiltere’deki antrenmanlar çok yoğun geçiyor. Her detayla ilgileniyorlar. Bu yüzden kendimi iyi hissediyorum. Tek ihtiyacım olan şey resmi bir maçta topla buluşmak. 90 dakika veya 45 dakika önemli değil. Kendimi iyi ve mutlu hissediyorum. Ancak şu an için direkt ilk onbirde başlayacağımı sanmıyorum. Rijkaard ile beni hangi pozisyonda kullacağı konusunda konuşmadık. Beni orta sahada nereye koyarsa koysun, elimden gelenin en iyisini yapacağımı biliyor. Barcelona’da farklı mevkilerde oynadım. Sağda, solda ve forvet arkasında... Fakat benim için en iyi mevkinin sağda oynamak olduğunu biliyor. Bu şekilde orta alana da destek verebilirim. Fakat şu anda beni nerede kullanacağı konusunda bilgim yok.