Spor Aslan'ım benim!

Aslan'ım benim!

Paylaş
Aslan'ım benim!

Galatasaray, Juventus'a karşı tarih yazdı! 30. dakikadan itibaren oynanmaya başlayan maçı, 85'te Sneijder'in kaydettiği golle 1-0 Aslan kazandı. Yolumuza Şampiyonlar Ligi'nde devam edeceğiz

Dün oynanan ve 30. dakikasından sonra yoğun kar yağışı nedeniyle Portekizli hakem Pedro Proenca Garcia tarafından ertelenen maç, yine yoğun kar yağışı altında ve düne oranla daha kötü bir zeminde başladı. Galatasaray, savunma ağırlıklı oynayan rakibine karşı dengeli oynadı. 12 dakikada oynandıktan sonra sona eren ilk devrede gol sesi çıkmadı.

Buz gibi havaya ve mesai saatine rağmen tribünleri dolduran Sarı-Kırmızılı taraftarların müthiş desteğiyle ikinci yarıda farklı bir havaya bürünen Aslan, Juventus kalesinde çok net pozisyonlar yakaladı. Aradığımız, beklediğimiz gol 85. dakikada Sneijder'den geldi. Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı, Drogba'nın kafayla indirdiği topu ceza sahasının sağ tarafından uzak köşeye göndererek ağlarla buluşturdu: 1-0. Kalan dakikalarda İtalyanlar, baskıyı artırmaya çalışsa da Cim Bom, geçit vermedi ve Juventus'a, "Doğru Avrupa Ligi'ne!" dedi.


>>> G.Saray'da futbolculara dudak uçuklatan prim!

Haberin Devamı