Spor Aslan'ın Eskişehir'de tadı yok!

Aslan'ın Eskişehir'de tadı yok!

Paylaş
Aslan'ın Eskişehir'de tadı yok!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, Eskişehirspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-Kırmızılı ekibin 90 dakika boyunca etkisiz bir görüntü çizdiği karşılaşma, golsüz sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Eskişehirspor'la 0-0 berabere kaldı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı haftayı kayıpsız kapatmak isteyen Cim Bom, vasat kaldığı Eskişehir deplasmanında 1 puanla yetindi. Eskişehirspor'da Nuhiu'nun 88. dakikada direkten dönen topu ise maçın kader anı oldu.

Bu arada G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezası nedeniyle maçı locada takip etti.

Maça istediği gibi başlayamayan Galatasaray, ilk bölümlerde Eskişehirspor baskısını karşılayamadı. Özellikle Melo'nun orta alanda yaptığı kritik hatalar, Es-Es ataklarının başlangıcı oldu. 11. dakikada Necati'nin güzel kafa vuruşunu kaleci Muslera aynı güzellikte çıkarırken, 20. dakikada Kamara'nın %100'lük pozisyonunda yine Muslera gole izin vermedi. Rakip kaleye gelmekte zorlanan Galatasaray ise ilk 45 dakikada net bir pozisyon yaratamadı.

Golsüz geçilen ilk yarının ardından 2. yarıda da Eskişehirspor daha etkili olan taraftı. Özellikle Erkan Zengin'in estetik oyunu tribünlerden alkış alırken, Kamara ve Necati de Galatasaray kalesinde gol aradı.

ES-ES'E DİREK ENGELİ

Haberin Devamı

Maçın kırılma anı ise 89. dakikada yaşandı. Oyuna sonradan giren Nuhiu'nun kafa vuruşunda üst direkten dönen top, Galatasaray için şans anı oldu. Pozisyonun devamında top bir kez daha direkten dönse de öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.

Maçın kalan dakikalarında da gol olmayınca karşılaşma 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray 47 puana yükselirken Eskişehirspor puanını 34'e çıkardı.

(Ligtv.com.tr)