Spor Aslan'ın rakibi zirveye oynuyor: 3-0

Aslan'ın rakibi zirveye oynuyor: 3-0

Paylaş
Aslan'ın rakibi zirveye oynuyor: 3-0

İngiltere Premier Lig'de Galatasaray'ın rakibi Chelsea, deplasmanda karşılaştığı Southamptan'ı 3-0 mağlup etti. Maviler'e galibiyeti getiren goller Torres (60'), Willian (71') ve Oscar'dan (82') geldi

İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, deplasmanda Southampton'a konuk oldu. Maçın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Maviler etkili başladı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde sol kanattan Oscar, ceza sahasına ortasını göndermek istedi. Savunmanın müdahelesi sonucu kaleciyi de geçen top direkten geri geldi. Torres'in önüne düşen meşin yuvarlağa, İspanyol yıldız sadece dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ataklarını sürdüren Chelsea, farkı ikiye çıkaran golü buldu: 0-2. Sol kanattan yine Oscar, 2 kişiyi çalımlayarak ceza sahası içerisine girdi. Ortada boş bulunan takım arkadaşı Willian'a pasını verdi. Willian, topu düzelttikten sonra sert bir vuruşla topu filelere gönderdi. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde bu kez sahneye ilk 2 golde büyük payı olan Oscar çıktı. Savunmanın arkasına atılan pasa hareketlenen genç futbolcu, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Brezilyalı futbolcu, yerden şutunu attı ve takımını 3-0'lık üstünlüğe taşıdı. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Sarı Kırmızılılar'ın rakibi Chelsea, liderlik yarışını sürdürdü.

Haberin Devamı