Bilim - Teknoloji Assassin's Creed'in gizemi çözüldü
Paylaş
Assassin's Creed'in gizemi çözüldü

Geçtiğimiz günlerde Ubisoft'un başlattığı yeni Assassin's Creed oyunu için şife yarışmasının bir parçası bugün çözüldü. İşte şifrenin altındaki gerçek

Tarihi olayları kurguyla birleştirerek Da Vinci'nin Şifresi gibi yapımları bile çocuk kitabı haline getiren Assassin's Creed oyuncuların aklını karıştırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Serinin yeni oyununu açıklamak üzere olan Ubisoft, başlattığı viral reklam çalışmasıyla insanlara bazı ipuçları sunuyor. Facebook üzerinden yürütülen bu oyundaki şifrelerin hepsi çözülmeden yeni Assassin's Creed hakkındaki kesin bilgiler verilmeyecek. Cumartesi başlayan şifre avı bugün son buldu.

Gizemin Arkasında Tanıdık Bir İsim Var

İlk şifredeki Arapça kelime aslında tanıdık bir ismi işaret ediyordu. Altair anlamında gelen bu kelimeden sonra yayınlanan yeni şifrede, Assassin's Creed 1'in ana karakterini kısmen de olsa görebiliyoruz.

Suikastçıların sembolü olan gizli bıçağın gösterildiği bu yeni şifrede, silahın sahibinin Altair olduğu apaçık belli oluyor. Yeni oyunun Osmanlı'da geçmesini bekleyen kullanıcıların hevesleri ise kursaklarında kaldı. Çünkü Altair Osmanlı kurulmadan önceki dönemde yaşamış bir karakter.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.