Ekonomi Aston Martin Vantage rakip tanımıyor

Aston Martin Vantage rakip tanımıyor

Paylaş
Aston Martin Vantage rakip tanımıyor

Aston Martin Vantage, geliştirilen sürüş özellikleri, yenilenen iç ve dış tasarımıyla Lamborghini Huracan ya da bir Porsche 911’i geride bırakmaya kararlı

Yeni Aston Martin Vantage, tasarımcılara göre, markanın gelecekteki modellerinin daha kişisel ve özgün hale geleceğini gösteren bir ilk niteliğinde.

Bu İngiliz otomobil üreticisinin ikinci yüzyıl planının ikinci otomobili. Bu planın altında önümüzdeki yedi yıl içinde yedi yeni araç çıkacak. Aston Martin, her yeni tasarım için daha cesur bir yaklaşım benimsiyor.

Vantage, DB11‘de kullanılan Mercedes-AMG 4.0 çift turbolu V8 motor etrafında tasarlandı. 2000-5000 devirde 505 lb ft’lik bir tork üreten araç 508 beygir gücünde. Ayrıca 0’dan 100 km/s hıza 3.6 saniyede ulaşabiliyor ve en yüksek hızı 314 km/s. ZF sekiz hızlı otomatik şanzımana sahip Vantage için daha sonra manuel şanzıman seçeneği sunulacak. E-Diff olarak adlandırılan yeni elektronik arka difransiyel, otomobilin keskin virajlarda daha rahat dönebilmesi için tasarlandı.

TEKERLEKLER ÖZEL OLARAK GELİŞTİRİLDİ


Otomobilin ön ve arka tekerlekleri özel olarak geliştirilen Pirelli P Zero lastikler ve 20 inc jantlarla donatılmış. Vantage giriş seviyesinde iki parçalı 400 mm çelik fren diskleri ile gelirken kullanıcılara karbon-seramik fren opsiyonları sunulacak. Yeni Vantage, 1530 kg ağırlığında. 4465 mm uzunluğunda ve 2153 mm genişliğinde. Ayrıca dingil mesafesi 2704 mm.

Yeni Vantage, 120.900 avro başlangıç fiyatlarıyla 2018 yılının ikinci çeyreğinden itibaren showroomlarda yerini alacak.

2017 yılının en çok kazanan kadın şarkıcısı belli oldu

Haberin Devamı