Magazin Astrolog Egemen Töreli kimdir? Neden öldü?

Astrolog Egemen Töreli kimdir? Neden öldü?

Paylaş
Astrolog Egemen Töreli kimdir? Neden öldü?

Ünlülerin astroloğu olarak bilinen Egemen Töreli geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Bu hazin olay sonrası Egemen Töreli hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. İşte ünlü astroloğun bilinmeyenleri...

Bugün Tekirdağ Çorlu'da bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan isimlerden birisi de ünlülerin astoloğu olarak bilinen ve "Burçların Efendisi" diye anılan Egemen Töreli'ydi. Ünlü astrolog yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu üzücü gelişme sonrası "Egemen Töreli kimdir?" sorusu aratılmaya başlandı.

Haberin Devamı

EGEMEN TÖRELİ KİMDİR?

1967 yılında dünyaya gelen Egemen Töreli 23 Nisan doğumludur. Doğum tarihi nedeni ile resmi sayfasında belirttiği üzere, teyzesi ve babasının hastaneye giderken isminin 'Egemen', ya da 'Ulusal' olsun demeleri üzerine, annesinin 'Ulusal' alışık olmadığımız ancak 'Egemen' alışık olduğumuz bir isim demesiyle bu ismi almıştır.

Aslen Tekirdağ, Çorlu doğumlu olan Egemen Töreli, İlköğretim, Ortaokul ve Lise tahsilini Tekirdağ’da tamamlamış, ardından Ankara Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri bölümünden mezun olmuştur.

Yurt dışında astronomi ve parapsikoloji eğitimi de alan Egemen Töreli, 1995 yılında basın medya ile tanışmıştır. 1985 yılından bu yana burçlar ve astroloji ile iç içe olan Egemen Töreli, 2007 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan, Orada Neler Oluyor isimli program ile gündeme girmiş ardından, Seda Sayan ile sabah programları ve evlilik programları ile medyada yer almaya devam etmiştir. Ayrıca farklı internet siteleri ve dergilerde yazıları da yayınlanan Töreli, bir ajans ve derginin de sahibidir.

Haberin Devamı