Gündem Astsubay ön başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Astsubay ön başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Paylaş
Astsubay ön başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 22 bin sözleşmeli astsubay alıyor. Başvuru süreci 13 Mart'ta son buldu. Adayları her geçen gün ön başvuru sonuçları heyecanı sarıyor. Binlerce kişi "Sözleşmeli astsubay alımı için başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?"a cevap arıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı alımı başvurularının üzerinden 26 gün geçti... Her bir aday sonuçlara odaklanmış durumda... Adayların kafasındaki soru "Astsubay ön başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?" şeklinde... İşte süreç hakkındaki detaylar...

Haberin Devamı

ÖN BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Jandarma ve Sahil Güvenlik sözleşmeli astsubay alımı başvuru sonuçları hakkında Milli Savunma Bakanlığı tarafından resmi bir açıklama yok. Bir önceki dış kaynaktan muvazzaf astsubay ön başvuru sonuçları iki ay içerisinde açıklanmıştı. Sözleşmeli astsubay alımında da aynı sürecin yaşanması bekleniyor.

SIRA SINAVDA

Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesinin ve sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav ücreti yatırma duyurusu, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr ve www.jsga.edu.tr internet adreslerinden ilan edilecektir.