Yaşam Asus ve Foxconn yeni bir projenin peşinde!

Asus ve Foxconn yeni bir projenin peşinde!

Paylaş
Asus ve Foxconn yeni bir projenin peşinde!

Asus ve Foxconn yeni bir proje için kolları sıvadı

Asus da Hindistan Pazarını ele geçirmek için çalışıyor. Sitemizi yakından takip eden birisiyseniz Hindistan Pazarı ile ilgili haberlerimizi de biliyorsunuz demektir.

Haberin Devamı

Gerek Samsung gerek Xiaomi gerek ZTE tüm bu firmaların ortak hedefi Hindistan Pazarını ele geçirmek. Hindistan Teknoloji konusunda çok geri kalmış bir Ülke, her ne kadar Afrika Ülkeleri kadar geri olmasalar da yeni büyüyen bir Pazar olarak Teknoloji Firmalarının iştahlarını kabartmaya devam ediyor.

Bu Pazarı; Asus ve Foxconn yeni telefon üreterek ele geçirmeye çalışacak. Tüm konuyla ilgili bilgileri NDTV sitesinden aldık. Asus şu zamana kadar şu telefonları duyurmuştu: Zenfone Selfie, Zenfone 2 Laser ve Zenfone 2 Delux.

ZenFone 2 ilk olarak CES 2015’te karşımıza çıkmıştı. 4 GB ana belleği ile telefon dikkatleri üzerine çekmişti. 150.000 adet Asus-Foxconn ortak yapımı telefon Hindistan’da satışa sunulacak, İkili; yüzde 80’lik bir Pazar payı elde etmeyi planlıyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler olursa bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Haberin Devamı

Facebook’un gerçek isim politikası “Kızılderililer”‘e tosladı