Gündem ATA AÖF sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır?

ATA AÖF sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır?

Paylaş
ATA AÖF sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanır?

ATA AÖF sınavı 23-24 Mart tarihinde gerçekleşti. Sınav sonuçları genellikle 2 hafta içerisinde açıklanıyor. Yeni hafta ile bu sürecin içerisindeyiz. Bu nedenle de "ATA AÖF sonuçları açıklandı mı?" sorusu sıkça yöneltiliyor.

ATA AÖF Bahar dönemi ara sınavı 23-24 Mart tarihinde on binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Soru ve cevaplar 25 Mart'ta açıklandı. Bu gelişmenin sonrasında herkes sonuçlara odaklandı. ATA AÖF soonuçları genellikle 2 hafta içierisinde açıklanıyor. Bu haftanın başlangıcı ile bu süreç de başladı. Sonuçların açıklanmasına ramak kala "ATA AÖF sonuçları açıklandı mı?" sorusu on binlerce öğrenci tarafından yöneltiliyor.

Haberin Devamı

ATA AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ATA AÖF sonuçlarına ilişkin henüz bir açıklama yok. Bir önceki sınav sonuçları 9. günde açıklanmıştı. Bu nedenle beklentiler bugünlerde iyice artmış durumda... Kesin olmamakla birlikte sonuçların en geç cuma günü açıklanması öngörülüyor.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.

Haberin Devamı