Magazin Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'in 2. fragmanı yayınlandı

Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'in 2. fragmanı yayınlandı

Paylaş
Ata Demirer'in yeni filmi Hedefim Sensin'in 2. fragmanı yayınlandı

Senaryosunu Ata Demirer'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Kıvanç Baruönü'nün oturduğu Hedefim Sensin, 30 Kasım'da vizyona giriyor

Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor.

Haberin Devamı

Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir.

İSTANBUL'U TERK ETMEK ZORUNDA KALIYOR

Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur.

HAYATLARI BAMBAŞKA BİR HAL ALIYOR

Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alır.

KADRODA KİMLER VAR?

Yönetmen koltuğunda “Kocan Kadar Konuş”, “Görümce”, “Arif v 216” gibi filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nün oturduğu "Hedefim Sensin" filminin başrolünü Ata Demirer üstleniyor. Senaryosunu Demirer’in kaleme aldığı komedi türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

2. FRAGMAN YAYINLANDI

Filmin vizyona girmesine sayılı günler kala filmin merakla beklenen 2. fragmanı da yayınlandı.

İŞTE HEDEFİM SENSİN FİLMİNİN 2. FRAGMANI