Gündem Ataköy'de kedi katliamı

Ataköy'de kedi katliamı

Paylaş
Ataköy'de kedi katliamı

Ataköy 9. kısımda oturan vatandaşlar, sabah kalktıklarında bir hayvan katliamına tanık oldular

Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce koli ile getirilen 20 kedi leşiyle karşılaşan mahalle sakinleri kedilerin saldırgan köpeklere öldürtüldüğü iddia etti.

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, dün akşam saatlerinde saldırgan köpekleriyle daha önce hayvanseverler tarafından yaptırılan tel örgüyle çevrili alana gelen kimliği belirlenemeyen kişiler kolilerle yanlarında getirdikleri kedilere köpekleri saldırttı. Köpekler 20 kediyi parçaladı.

Sabah saatlerinde tel örgülerle çevrili alana geldiklerinde gördüklerine inanamadıklarını söyleyen mahalle sakinleri "Daha önce burada beslediğimiz hayvanların üzerlerine saldırgan köpekler salarak katlettiler.

Bu sabah geldiğimizde yine aynı manzarayla karşılaştık. Ancak iki üç adet kedi bizim yaptırdığımız korunaklı alanda bulunuyordu. Katliamı yapanların gördüğünüz koliyle kedileri getirerek köpeklerine öldürttüklerine inanıyoruz' şeklinde konuştu.

Katledilmiş kedi yavrularının bir kısmını kendi imkanlarıyla kaldıran Ataköylü hayvan severler daha önce de yaşanan katliamlara yetkililerin bir çare bulmasını istedi.

Bulut MÜLHİM/İstanbul (DHA)