Türkiye (Son Dakika) Atalay Filiz: Gelirse ben de ona bir şeyler sorarım

Atalay Filiz: Gelirse ben de ona bir şeyler sorarım

Paylaş
Atalay Filiz: Gelirse ben de ona bir şeyler sorarım

Atalay Filiz davasında, sanık avukatlarının Filiz için tekrar sağlık muayenesi isteği mahkeme tarafından reddedildi. Yurt dışında bulunan olayın tanıklarından Emre Kayalı'nın dinlenmesine karar verildiğini öğrenen Atalay Filiz "Duruşmaya gelirse ben de ona bir şeyler sorarım. Takdir mahkemenin” dedi

Seri katil Atalay Filiz'in davasının 3’ncü duruşması bugün gerçekleştirildi. Adli Tıp raporundaki inceleme süresinin 20 dakika olduğunu ve bu sürenin yeterli olmadığını iddia eden sanık avukatları, mahkeme heyetinden tekrar bir sağlık raporu talebinde bulundu. Sanık avukatları Atalay Filiz’in geçmişte kendi isteği ile nöroloğa ve psikoloğa gittiğini ifade etti. Sanık avukatları, Adli Tıp raporu sürecinde ise 4 testten tamamının Filiz’e uygulanmadığı iddiasında bulundu. Mahkeme ise sanık vekillerinin yeniden muayene isteğini reddetti.



'DURUŞMAYA GELİRSE BEN DE ONA BİR ŞEYLER SORARIM'

Duruşma sırasında ifadesi dinlenen tanığı ise Atalay Filiz, tanımadığını iddia etti. Yurt dışında bulunan olayın tanıklarından Emre Kayalı’nın ise Türkiye’ye döndüğü zaman mahkemeye müracaat etmesi halinde mahkeme tarafından dinlenmesine karar verildi. Atalay Filiz ise Emre Kayalı’nın ifadesinin dinlenmesine ilişkin, “Emre’yi bir kere gördüm. Duruşmaya gelirse ben de ona bir şeyler sorarım. Takdir mahkemenin” dedi.

İddianamede, Atalay Filiz'in, Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova'yı tasarlayarak öldürmek suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması isteniyor. Filiz, Tuzla'da oturan Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın öldürülmesine ilişkin İstanbul'da yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

İHA


Atalay Filiz Türkiye'nin 35'inci seri katili

Haberin Devamı