Bilim - Teknoloji Atari’den yeni oyun konsolu geliyor
Paylaş
Atari’den yeni oyun konsolu geliyor

Efsane firma Atari, yıllar sonra atak yaptı ve oyun pazarına donanım üreterek girme kararı aldı. Atari’den yeni oyun konsolu geliyor

Günümüzde oyun konsolu denince akıllara özellikle genç kullanıcılar için ilk olarak Playsation ve Xbox geliyor. Ancak yaşları belli bir yere gelmiş oyuncular için ise Atari, çok büyük önem taşıyor. Artık yeni nesiller de Atari’yi yakından tanıyacak. Zira sona eren E3 2017’de Atari, yeni konsolunu görücüye çıkardı. İşte Atari’den yeni oyun konsolu geliyor haberi detayları.


HEYECAN YARATTI


Atari CEO’su Fred Chesnais, E3 2017’deki sunumunda adının Ataribox olması muhtemelen yeni konsolu görücüye çıkardı. Yayınlanan kısa teaser videosu, yapım aşamasındaki konsolun tasarımını kısmen göstererek oyun severler üzerinde heyecan yarattı.


DAHA İYİ SİTE İLE GÖRÜCÜYE ÇIKMALIYDI


Ağaç kaplama tasarımdan kısa bir görüntünün yer aldığı videoda, yeni konsolun internet adresine yer verildi. Ancak geliştirme aşamasında olan yeni ürünün sitesine bakıldığında şimdilik fazla bir bilgi yer almıyor. Hatta medya, geliştirme ve iş ilanları gibi ikonların çalışmadığı görüldü. Firmanın neden bu kadar kötü bir internet sitesi yaptırdığı ise merak konusu. Açıkçası yeni konsolunu duyuran bir firma, daha iyi bir site ile görücüye çıkmalıydı.


NE ZAMAN ÇIKACAĞI BELLİ DEĞİL


Firmanın yeni konsolunun PC temelli olduğu ve henüz final tasarımına ulaşmadığı da belirtildi. Açıkçası daha çok bilgi alsak daha iyi olurdu. Zira Atari, yeni konsolunda nasıl bir strateji izleyecek bilmek isterdik. Playstation ve Xbox kadar güçlü bir konsol çıkaracağını düşürmediğimiz firma, Nintendo’ya rakip bir cihaz mı yapacak? Bekleyip göreceğiz. Yeni konsolun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil.

Galaxy Note 8 hakkında önemli iddia!

Haberin Devamı