Gündem Atatürk Havalimanı'nda cinayet

Atatürk Havalimanı'nda cinayet

Paylaş
Atatürk Havalimanı'nda cinayet

İstanbul Atatürk Havalimanı İçhatlar Geliş Terminali önünde bir erkek uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirirken seken kurşunlardan bir kişi de yaralandı. Cinayet zanlısı 19 yaşındaki E.G olay yerinde polisler tarafından gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Geliş Terminali’nde meydana gelen dehşet dolu dakikalar edinilen bilgiye göre şu şekilde gelişti:

Haberin Devamı

Uçakla saat 23:30 sıralarında Diyarbakır’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen İlyas Ugar (30) terminalden çıkış yapıp havalimanından ayrılacağı sırada uzun süredir kendisini bekleyen 19 yaşındaki E.G ile karşılaştı. Aralarında daha önce husumet yaşandığı iddia edilen E.G ile tartışmaya başlayan İlyas Ugar arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada E.G’nin silah çektiğini gören ve otopark yönüne doğru kaçmaya çalışan Ugar, kurşunlara hedef oldu.

İlyas Ugar’ın karnına isabet eden kurşunlardan sonra yere yığıldığını gören E.G yanına giderek kafasına da ateş etti. İlyas Ugar olay yerinde hayatını kaybederken havalimanında büyük panik yaşandı. O sırada havalimanı çıkışında bekleyen yolcular silah seslerini duyunca etrafa kaçıştı. Cinayet zanlısı E.G polis tarafından yaka paça göz altına alınırken, E.G’nin kavga esnasında yaralandığı görüldü. Bir süre polis noktasında bekletilen E.G olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadık Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Buradaki sağlık kontrollerinin ardından cinayet zanlısı E.G ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

DHA