Antalya ATB Başkanı Çandır'dan 10 Kasım mesajı

ATB Başkanı Çandır'dan 10 Kasım mesajı

Paylaş
ATB Başkanı Çandır'dan 10 Kasım mesajı

ATB Başkanı Çandır'dan 10 Kasım mesajı

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 83'üncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Çandır, mesajında şunları kaydetti:

"Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83'üncü yılında özlemle anıyoruz.

Ömrünün büyük bölümü cephede geçmiş, bir yandan ülkesinin bağımsızlığı için savaşırken diğer yandan çağdaş bir ülke kurmanın hayaliyle çalışmış iyi bir asker, iyi bir lider. Milletiyle bütünleşmiş büyük devlet adamı. Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak için eğitimden hukuka, kültürden toplumsal alana, bilim ve teknolojiden ekonomiye birçok alanda devrim yapan Ata'mız üreten Türkiye'nin bağımsız kalabileceğine inanandı ve bunun için çalıştı. Çağdaş ülke olma yolunda gösterdiği hedeflere birlikte daha çok çalışarak, daha çok üreterek ulaşabileceğimizi biliyor, Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkıyoruz. Ata'mızın yolu yolumuzdur. Yeni nesil O'nun ilke ve hedeflerinin bilinciyle yetişmeli, yetişmeli ki çağdaşlaşma yolunda kararlılıkla yürüyebilelim.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 83'inci yıldönümünde, saygı, minnet ve özlemle anıyorum. Ruhu şad olsun."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı