Magazin Ateşböceği dizisi 17. yeni bölümü ile bu akşam final yapacak!

Ateşböceği dizisi 17. yeni bölümü ile bu akşam final yapacak!

Paylaş
Ateşböceği dizisi 17. yeni bölümü ile bu akşam final yapacak!

Ateşböceği dizisi 17. bölümü ile final yapma kararı aldı. Peki Ateşböceği'nin final bölümünde Aslı Barış'ı affedebilecek mi?

Ateşböceği 16.bölümde Barış tüm gerçekleri Aslı'ya bir bir anlattı. Aslı Barış'ın ağzından çıkan kelimeler ile şoke olurken son bölüm ardından dizinin final fragmanı da yayınlandı. Peki Ateşböceği 17. bölüm final fragmanında Barış kendisini affettirebilecek mi?


ATEŞBÖCEĞİ 17. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI...İŞTE



ATEŞBÖCEĞİ 16. BÖLÜM ÖZETİ


Barış'ın Metin'e kazayı anlatması ikili arasındaki bütün dengeleri değiştirir. Diğer yandan İlayda'nın Aslı'ya yaptığı tehdit devam etmektedir. Aslı, Barış'ı korumak için ondan ayrılmak zorunda kalır. Aslı'yı sonsuza kadar kaybetmemek için Barış'ın ona gerçekleri açıklamaktan başka çaresi yoktur.

Barış'ın Metin'e kazayı anlatması ikili arasındaki bütün dengeleri değiştirir.Diğer yandan İlayda'nın Aslı'ya yaptığı tehdit devam etmektedir. Aslı Barış'ı korumak için ondan ayrilmak zorunda kalır. Aslı'yı sonsuza kadar kaybetmemek için Barış'ın ona gerçekleri açıklamaktan başka çaresi yoktur.

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.


Ateşböceği dizisi 12. bölümüyle nefes kesti


Ateşböceği dizisi yeni bölüm fragmanı! Aslı’yı bekleyen kötü sürpriz ne?

ATEŞBÖCEĞİ DİZİSİNİN KONUSU


Ateşböceği bir taksi karşılaşması ile yolları kesişen Aslı ve Barış’ın hikayesini konu alıyor. Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe girmiş; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı olan Barış (Seçkin Özdemir), diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız Aslı (Nilay Deniz). Nam-ı diğer Ateşböceği.




Ateşböceği dizisi başlıyor! İşte Ateşböceği dizisinin oyuncu kadrosu


Haberin Devamı