Magazin Athena 4 Ağustos'ta Açıkhava'da!

Athena 4 Ağustos'ta Açıkhava'da!

Paylaş
Athena 4 Ağustos'ta Açıkhava'da!

Athena, 4 Ağustos Cumartesi gecesi Harbiye Açıkhava sahnesinde hayranları ile buluşacak. Athena, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerini kendi tarzlarında yorumlayacakları özel ve geniş repertuarları ile hafızalara kazınacak bir konser vermeye hazırlanıyor

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin en başarılı ve dinamik gruplarından Athena, 4 Ağustos Cumartesi gecesi Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek “İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında hayranları ile buluşacak.

Haberin Devamı

Grup, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerini kendi tarzlarında yorumlayacakları özel ve geniş repertuarları ile hafızalara kazınacak bir konser vermeye hazırlanıyor.

Athena; Gökhan Özoğuz (vokal), Hakan Özoğuz (gitar), Umut Arabacı (gitar) Emre Ataker (klavye) ve Sinan Tınar’dan (davul) oluşuyor.

Geçtiğimiz yıl yayımlanır yayımlanmaz “Ses Etme” klibiyle ülke çapında büyük ses getiren bir işe imza atan Athena; sözleri Nazım Hikmet Ran’ın “Günler” şiiri, bestesi ise Ali Kocatepe’ye ait “Geberiyorum”u 2017’de single olarak yayınlandı. Grup 2018’in son aylarında yayınlayacakları yeni albümleri üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı