Antalya ATİP resmen kuruldu

ATİP resmen kuruldu

Paylaş
ATİP resmen kuruldu

ATİP resmen kuruldu

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret Platformu (ATİP) Antalya Valiliği'ne kuruluş dilekçesini vererek resmen kuruldu. ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal, “Kimsenin etnik ya da siyasi durumuna bakmadan ticari iş birliği oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.
Yaklaşık 4 ay önce Antalya'da reklam sektöründe hizmet veren iş insanı Muhteşem Kabasakal tarafından faaliyete geçirilen Antalya Ticaret Platformu (ATİP) dün itibariyle resmen kuruldu. ATİP'i temsilen başkan ve birkaç yönetim kurulu üyesi eşliğinde dernek tüzüğü ve kuruluş dilekçesi Antalya Valili Dernekler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.
ATİP'in kısa sürede birçok kesiminin ilgi odağı olduğunu belirten Başkan Kabasakal, “Hedefimiz öncelikle hiç kimsenin siyasi, etnik görüşüne bakmadan ticari iş birlikleri amaçlı kalifiye diyalog temasları oluşturmak. İlk konuğumuzdan bu güne kadar yaptığımız yaklaşık 15 toplantıda bunun üzerinde yoğunlaştık. Bundan sonra da ticaret ve Antalya üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Özellikle üye alım kriterlerimize uygun yol arkadaşlarımızla daha nice güzel temaslar ve projeler üretmek istiyoruz" dedi.
ATİP Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu:
“Başkan Muhteşem Kabasakal, başkan yardımcıları Vedat Aydoğan ve Tamer Gündoğdu, genel sekreter Beyaz Nur Cebeci, üyeler İbrahim Murat Elbeyi, Fatih Tahal, Metin Tektaş, Serpil Kılınç, Ali Torun, Olga Eser, Asena Öztürk, Mehmet Siyahkoç, Rafet Aslan, Erdem Akkoca, İsmail Ekmekçioğlu ve Murat Hakan Aslan.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı