Spor Atletico Madrid, Burak'ı takibe aldı

Atletico Madrid, Burak'ı takibe aldı

Paylaş
Atletico Madrid, Burak'ı takibe aldı

Ligde 25 golle gol krallığı yarışında birinci sırada bulunan Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Atletico Madrid takımı tarafından yakın takibe alındı

Türk basınında yer alan iddiaları İspanya’ya taşıyan AS gazetesi, bugün iki sayfa verdiği haberde, Atletico Madrid kulübünün Falcao ve Adrian’ın yanına üçüncü bir forvet istediğini ve ilk opsiyonun Burak Yılmaz olduğunu yazdı.

Burak’ın 25 golle Avrupa gol krallığı sıralamasında da 5. olduğuna dikkat çeken İspanyol gazetesi, Türk futbolcunun bonservis bedelini 5 milyon Euro olarak iddia etti.

As gazetesi, Burak’ın bonservisinin düşük olmasının Atletico Madrid kulübünün bu futbolcuya yoğunlaşmasını sağladığını öne sürdü.

Haberde, Burak’ın menajeri Ali Egesel’in de Atletico Madrid’in transfer görüşmelerinde bulunduğu iddialarını doğruladığı belirtildi.

Öte yandan Arda Turan’ın Atletico Madrid’de olması sebebiyle çok sayıda Türk futbolseverlerin Atletico maçını izlemeye Madrid’e geldiği de İspanyol basınında yer aldı.

Şubat’ın son haftasında oynanacak Atletico Madrid-Barcelona maçı için ise şimdiden rezervasyonların yapıldığı, Türkiye’den gelecek bir grubun Vicente Calderon stadında loca aldığı bile ileri sürüldü.

Haberin Devamı