Spor Atletico Madrid'in yıldızı Fernando Torres korkuttu

Atletico Madrid'in yıldızı Fernando Torres korkuttu

Paylaş
Atletico Madrid'in yıldızı Fernando Torres korkuttu

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Deportivo La Coruna evinde Atletico Madrid'i ağırladı. Maçın son dakikalarında Fernando Torres hava topu mücadelesinde yere kötü bir şekilde düştü ve bilincini kaybetti

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Deportivo La Coruna evinde Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın son dakikalarında Atletico Madrid'in yıldız hücumcusu Fernando Torres hava topu mücadelesinde yere kötü düştü ve bilincini kaybetti.



Torres'in yardımına futbolcular koştu. Dakikalarca bilinci olmadan yerde baygın yatan Torres'in takım arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.



Yıldız oyuncu daha sonra ambulans ile sahayı terk etti.


ATLETİCO MADRİD'DEN AÇIKLAMA


İspanyol medyasından gelen haberlere göre Deportivo - Atletico Madrid maçında girdiği hava topu mücadelesinde kafasına aldığı darbe ile bilincini kaybeden Torres, hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin ardından Torres'in bilinci yerine geldi. Atletico Madrid'den yapılan açıklamada ise: ''Torres testler için hastaneye götürüldü. Beyin sarsıntısı şüphesiyle bu gece hastanede kalacak" dendi.

TAKIMLAR SAHADAN 1'ER PUANLA AYRILDI


Mücadelede yaşanan bu talihsiz olay, Atletico'ya puan kaybını unutturdu. Karşılaşmanın ilk yarısını Deportivo 13. dakikada Andone'nin golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarının 68. dakikasında Griezmann skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Haberin Devamı