Spor Atletico Madrid yarı finalde

Atletico Madrid yarı finalde

Paylaş
Atletico Madrid yarı finalde

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Atletico Madrid, Kral Kupası'nda 2. Lig takımı Celta Vigo'yu eleyerek yarı finale yükseldi

Celta Vigo’nun Baladios Stadı’nda oynanan ve yaklaşık 28 bin kişinin izlediği çeyrek final rövanş maçını Atletico Madrid 26. dakikada Uruguaylı golcüsü Diego Forlan’ın attığı golle 1-0 kazandı. Madrid’deki ilk maç 1-1 beraberlikle sona ermişti.

İspanyol basını, Atletico Madrid’in turu geçmesine rağmen ikna edici bir futbol oynamadığını vurgulayarak, "Atletico ateşle oynuyor" yorumunu yaptı.

Atletico’nun İspanyol teknik direktörü Quique Sanchez Flores maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, defansın çok iyi mücadele ettiğine vurgu yaptı.

Flores gelecek için, "İyiye doğru giden bir takımız ama halen istikrar sorunumuz var" değerlendirmesinde bulundu. Kral Kupası’nda sırasıyla Marbella, Recreativo ve Celta’yı eleyen Atletico, yarı finalde Racing Santander ile karşılaşacak.

Atletico Madrid, kupada bu sezon ilk defa bir La Liga takımına karşı mücadele edecek. İspanya Kral Kupası’nda diğer yarı final maçı Sevilla ile Getafe arasında oynanacak.

Haberin Devamı