Kemer ATSO'dan Kemer Belediyesi'ne ziyaret

ATSO'dan Kemer Belediyesi'ne ziyaret

Paylaş
ATSO'dan Kemer Belediyesi'ne ziyaret

ATSO'dan Kemer Belediyesi'ne ziyaret

KEMER, (DHA)- ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Başkan vekili Emin Gül'ü ziyaret etti.

ATSO Başkanı Davut Çetin'in Kemer Belediyesi'ni ziyaretine ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Eroğlu ve ATSO Kemer Temsilcisi Mustafa Çetinkaya da eşlik etti. ATSO ile belediyenin ortaklaşa yapabileceği çalışmalar ve projeler hakkında konuşulan ziyarette, Başkan Necati Topaloğlu, Kemer'de yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Topaloğlu, ATSO Başkanı Çetin ve beraberindekiler, daha sonra Atatürk Parkı'nda yapılması planlanan proje kapsamında alanda incelemelerde bulundu. Atatürk Parkı'nı baştan sona inceleyen Başkan Topaloğlu ve ATSO Başkanı Çetin, proje hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Necati Topaloğlu, Kemer'in dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu belirterek, ATSO Başkanı Davut Çetin'in ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. ATSO Başkanı Çetin ile Kemer'de yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını aktaran Başkan Topaloğlu, "ATSO, Kemer'de yatırım anlamında bir şeyler yapmak istiyor. Atatürk Parkı'nda yapmayı düşündüğümüz proje hakkında bilgiler verdik. Onlar da 'projede desteğimiz olsun ve turizme katkımız olsun' diye projeye destek olacaklarını belirtti. İşbirliğimiz her zaman devam edecek. Kemerliler bizi izlemeye devam etsin" dedi.

ATSO Başkanı Davut Çetin, turizm anlamında Kemer'in kendileri için önem arz ettiğine dikkati çekerek, ATSO olarak Kemer'e bir şeyler kazandırmak istediklerini ve bu kapsamda Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu ve Başkan vekili Emin Gül, ATSO Başkanı Çetin ve beraberindekilere Kemer tablosu hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı