Spor 'Aurelio Betis'e denge getirdi'

'Aurelio Betis'e denge getirdi'

Paylaş
'Aurelio Betis'e denge getirdi'

İspanyol basını, uzun süren sakatlıktan çıkan Aurelio'nun sahalara döner dönmez Real Betis'e "denge ve düzen" getirdiğini belirtti

Bu sezon İspanya 2. liginde mücadele eden ve kötü bir başlangıç yapan Betis, Aurelio’nun da sahalara dönmesiyle futbolunu düzeltti. 16. haftanın sonunda 26 puanla 3. sıraya kadar yükselen Betis, 1. lige yükselme hattına girerken, bunun en büyük sebeplerinden biri olarak Aurelio gösterildi.

İspanyol spor basınında yer alan yorumlarda, AS gazetesi, "Tapia, Aurelio’nun üzerine oynadı. Görev adamı olan ve takıma denge getiren Türk futbolcu ilk 11’de forma giymesini attığı gol ile kutladı", Marca ise "Aurelio, Betis’i layık olduğu yere getiriyor" ifadelerini kullandı.

Real Betis takımının bulunduğu Endülüs bölgesinin önemli gazetelerinden Diario de Sevilla da "Aurelio, Betis’in daha dengeli ve düzenli olmasını sağlıyor. Fiziki açıdan henüz tam hazır olmamasına rağmen düzeni ve topla sahip olmayı garanti ediyor ve gol pozisyonlarında da hazır bulunuyor" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı