Magazin Avatar Atakan kimdir? Çağan Atakan Aslan nereli, kaç yaşında?

Avatar Atakan kimdir? Çağan Atakan Aslan nereli, kaç yaşında?

Paylaş
Avatar Atakan kimdir? Çağan Atakan Aslan nereli, kaç yaşında?

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının bugünkü konuğu Survivor Atakan veya Avatar Atakan olarak bilinen Çağan Atakan Aslan'dı. Programın takipçileri internette sıklıkla “Avatar Atakan kimdir?” “Çağan Atakan Aslan nereli, kaç yaşında?” aramaları yapılıyor. İşte Avatar Atakan hakkında bilinmeyenler…

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında konuşan Avatar Atakan, geçtiğimiz günlerde kanser hastası, küçük bir kıza yardım haberleri ile ilgili olarak “Bu tarz şeyleri konuşmak taraftarı değilim. Biz zaten organizasyonu bu kardeşimiz için yaptık. Yurtdışında gerçekleşti. Kanser hastası, küçük bir kız kardeşimiz için yaptık. Söylemek doğru olmaz ama 140 bin euro civarı bir yardım yapıldı. Biz yıllarca dövüştük, bu sırada birilerine de faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Haberin Devamı

Avatar Atakan; “Baba olduktan sonra hayatım da çok şey değişti. Biraz sormuş açıkçası. Hep derler ya ‘baba olunca anlarsınız’ doğduktan sonra anladım. Tarif edilemez bir duygu. Başka hiçbir şeyi böyle sevemezsiniz. Eşimi de çok seviyorum, ama çocuğun sevgisi başka” dedi.

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

Çağan Atakan Arslan, Türk kick boks, Muay Thai sporcusu ve oyuncu. 27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Soldier olarak söz ettirmiştir.

Haberin Devamı

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

2016 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler programında Ünlüler takımına dahil olan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olmuştur. Survivor sonrası ringlere dönüp, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumuştur.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapmaktadır.

2017'de Söz dizisinin başrol olarak Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırdı. Dizinin 12 bölümünde diziden ayrıldı. 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir. 2018 yılının Haziran ayındada Leon Aslan Arslan isimli çocuğu olmuştur.

Haberin Devamı