Yaşam Avcı-Gücenmez Bulgaristan’da

Avcı-Gücenmez Bulgaristan’da

Paylaş
Avcı-Gücenmez Bulgaristan’da

4 kez Türkiye Şampiyonu milli ralli pilotu Yağız Avcı, bu hafta sonu Tok Sport WRT adına Avrupa Ralli Kupası’nda dahil Rally Sliven’de start alıyor...

Kariyerinde 4 Türkiye Ralli Şampiyonluğu bulunan Red Bull sporcuları Yağız Avcı/Bahadır Gücenmez, 05-07 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Ralli Kupası’na dahil Rally Bulgaria’da mücadelesini sürdürüyor...

Haberin Devamı

05 Eylül Cuma akşamı seramonik start ile başlayacak organizasyon, 2 gün boyunca asfalt zeminli 11 özel etapta 504 kilometre boyunca devam edecek. Yağız Avcı, Avrupa Ralli Kupası’nın bu önemli yarışında Bahadır Gücenmez ile birlikte Tok Sport WRT adına Çebi ve Hursan desteğinde MINI JCW RRC ile 3 numara ile start alacak.

AVIS Boğaziçi Rallisi’nin ardından 70 puanla Türkiye Ralli Şampiyonası’nda ikinci sırada yer alan milli sporcu Avcı, Bulgaristan’dan hem Avrupa Ralli Kupası, hem de Türkiye Ralli Şampiyonası’na puan taşımayı hedefliyor.

4 kez Türkiye Ralli Şampiyonu ve 2012 Doğu Avrupa Ralli Şampiyonu Avcı, bu ralli öncesinde ”Henüz ilk etapta yarışa veda ederek hem Türkiye Ralli Şampiyonası'nda hem de Avrupa Ralli Kupası'nda çok önemli puanlar kaybettiğimiz Boğaziçi Rallisi'nin ardından sıra, Avrupa Kupası'ndaki 4. yarışımız olan Rally Sliven’e geldi. Daha önce bir kez daha katıldığımız bu rallide ve hem etaplar, hem de seyirci ilgisi çok güzel. Yine güçlü rakiplerimiz var ve elimizden geleni yapıp en üst sıralarda yer almaya çalışacağız. Hava şartları da umarım çok değişken olmaz. Bu yarıştan hemen sonraki hafta ise Türkiye Ralli Şampiyonası ile devam ediyoruz ve yoğun iki hafta bizi bekliyor. Takım olarak mücadelemize devam ediyoruz. Destekleyen ve bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz.”açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı