Spor 'Avcı'nın babası: Vatan hainleri'

'Avcı'nın babası: Vatan hainleri'

Paylaş
'Avcı'nın babası: Vatan hainleri'

Türk futbolunun eski patronu Abdullah Avcı'nın babası, milli oyunculara, TFF'ye, Fatih Terim ve Aykut Kocaman'a suçlamalarda bulundu

Milli takımın eski hocası Abdullah Avcı’nın babası Muhsin Avcı ağır konuştu.

Bir televizyon progtamına katılan Avcı, milli oyunculara, TFF’ye, Fatih Terim ve Aykut Kocaman’a suçlamalar yöneltti.

“Emre, Arda ve Ömer Toprak hariç diğerleri takımı sabote etti. Hepsi Abdullah’ın gitmesi için uğraştı" diyen Avcı'nın açıklamaları şöyle:

“Benim oğlum TFF’yle para konuşmadı. Ayrılırken de 2 trilyonu feda etti. Açıkça ilan ediyorum; Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin başındaki kişiler, ‘3 gün sonra maçınız var yormayın kendinizi' diyerek başarıyı engellediler...

Estonya ile burada oynadığımız maça dikkat ettiniz mi! Bu çocukların hepsini deği ama... Vatan haini ilan ediyorum! Emre gol atıyor, kulübedeki Hamit, Selçuk ve Nuri… Nuri’yi de elinden tutan bugünlere getiren Abdullah’tır. Buna rağmen ayağa kalkmıyor, alkışlamıyor.

Seyirciler ‘Alex Alex!’ diye bağırıyor. Oysa Abdullah, ‘Benim çocuklarım yüreklerini sahaya koyacaklar. Seyirci de destekleyecek’ diyordu. Baktı ki yüreğini ortaya koyan kimse yok. Romanya maçında ben ne yürek gördüm, ne böbrek... Sadece sahada 11 tane hayalet insan gördüm. Kaleci 20-30 metre kaleden çıkıyor ve gol yiyor.

"EMRE, ARDA VE ÖMER HARİÇ"

Emre, Arda ve Ömer hariç oyuncular takımı sabote etti. Selçuk’u bir maçta oynatmadı diye hepsi Abdullah Avcı’nın karşısına geçti. Emre, Arda, Ömer ara sıra da Mevlüt mücadele ettiler. Diğerleri Abdullah’ın gitmesi için uğraştı. Bir milli futbolcuya bu oyun yakışır mı? Ama Abdullah gittikten sonra görüyorsun vaziyeti.

"FATİH TERİM ZATEN KOVULMALIYDI"


Ben Galatasaray’ın başkanı olsaydım Orduspor maçından sonra gönderirdim onu... TFF, ceza yemiş ve 2 kez kovulmuş adamı takımın başına getiriyor? Aykut Kocaman ‘Bizim oyuncularımızı oynattı, yordu’ dedi. Bu söylenecek laf mı?

Haberin Devamı