Yaşam Avengers: Infinity War 2 milyar dolar barajını geçen 4. film oldu

Avengers: Infinity War 2 milyar dolar barajını geçen 4. film oldu

Paylaş
Avengers: Infinity War 2 milyar dolar barajını geçen 4. film oldu

Avengers: Infinity War, hızlı girdiği gişede rekorlar kırmaya devam ediyor. On bir günde $1 milyar hasılata erişerek bu barajı en hızlı geçen yapım olan Infinity War, dünya genelinde $2 milyar hasılatı da aşarak bunu başarabilen dördüncü yapım oldu

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War), üçüncü haftasında gişedeki hakimiyetini sürdürüyor. Disney Stüdyoları’nın son yıldızı Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War), ABD’den toplam hasılatına 61,8 milyon dolar ekledi. Böylece ABD çapındaki hasılatı 547.8 milyon dolara ulaştı.

Haberin Devamı

Film, bu hafta Çin’den de 200 milyon dolarlık hasılat elde ederek dünya çapında toplam hasılatını 1,6 milyar dolara çıkardı. Böylece, tüm zamanların en yüksek beşinci hasılatını elde eden filmi oldu.

Tüm zamanların en yüksek hasılatlı filmleri sıralamasında ilk sırada 2,7 milyar dolarla Avatar, ikinci sırada 2,1 milyar dolarla Titanic, üçüncü sırada 2 milyar dolarla Star Wars: The Force Awakens ve dördüncü sırada 1,6 milyar dolarla Jurrasic World yer alıyor.