Bilim - Teknoloji Avengers temalı OnePlus 6 geliyor!
Paylaş
Avengers temalı OnePlus 6 geliyor!

Geçtiğimiz sene Star Wars temalı 5T modeli ile dikkatleri üzerine çeken OnePlus bu sene satışa sunacağı yeni amiral gemisi modelinde de benzer bir satış stratejisi izlemeye hazırlanıyor

Keza OnePlus tarafından kısa süre önce yayınlanan tanıtım videosu önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan Avengers’ı işaret ediyor. Bu video da ister isteme akıllara aynı şeyi getirdi. Avengers temalı OnePlus 6 geliyor!

Bilindiği üzere Avengers Infinity War Part 1 filmi tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 24 Nisan’da gösterime girecek. Dolayısıyla, OnePlus’ın Avengers temalı paylaşımı sonrası, Çinli üreticinin yeni amiral gemisi modelini de film ile eş zamanlı olarak satışa sunacağı dedikodularına neden oldu.

Aslına bakılırsa bu durumun önünde herhangi bir engel bulunmuyor. Keza zaten OnePlus 6 uzun süredir geliştirme aşamasında. Yani telefonun üretim sürecinde herhangi bir stok sıkıntısı yaşanması büyük sürpriz olacaktır.

Şimdi ise akıllarda tek bir soru var. OnePlus 6 ne zaman çıkacak? Çinli üreticinin paylaştığı son videoya bakacak olursak, 24 Nisan yani Avengers’ın vizyon tarihi, OnePlus 6 çıkış tarihi için en kuvvetli aday. Elbette bu konu hakkında henüz net bir açıklama bulunmuyor. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz. Bu arada, Avengers temalı OnePlus6’nın da son derece şık görüneceğini varsayabiliriz. Çinli teknoloji devinin bu özel versiyonu oldukça sınırlı bir sayıda üreteceğini de belirtelim.


KİNGSON A1000 PCIE NBME SSD MODELİNİ SATIŞA SUNDU

Haberin Devamı