Magazin Avlu 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Deniz sinir krizi geçiriyor

Avlu 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Deniz sinir krizi geçiriyor

Paylaş
Avlu 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Deniz sinir krizi geçiriyor

Avlu 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Avlu yeni bölümde Hakan, Deniz'i cezaevinde ziyaret ediyor. Kendince kızı Ecem'i korumak isteyen Hakan, Deniz'den hiç istenmeyecek bir şey talep edip Ecem'le bir daha görüşmemesini istiyor. İşte bu anlarda sinir krizi geçiren ve zor günler içinde olan mağdur kadın, herkesin içinde Hakan'a saldırıyor.

Star TV'de yeni başlayan ve yüksek bir izleyici kitlesine ulaşan Avlu dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Avlu yeni bölümde Hakan, Deniz'i cezaevinde ziyeret ediyor ve görüşme yapıyor. Deniz'i hala sevdiğini iddia eden Hakan, eşinden hiç olmayacak bir şey isteyip Ecem'le artık irtibat kurmamasını söylüyor.

DENİZ SİNİR KRİZİ GEÇİRİYOR

Hakan'ın bu talebi Deniz'in gözünün dönmesine sebep oluyor. Bir hışımla Hakan'ın boğazına yapışan Deniz, herkesin içinde eşine saldırıyor. Bugüne kadar nasıl ondan ayrılmadığına isyan eden Deniz'i gardiyanlar zor bela ayırıyor.



ANNE KIZIN DUYGUSAL BULUŞMASI

Deniz'in her geçen dakika başı daha da belaya giriyor. Deniz aleyhine yeni bir delil daha çıkıyor ve işleri daha da karıştırıyor. Mağdur kadın Allah'a yalvarıp dayanma gücü ve sabır istiyor. Azra bir yerden Kudret ayrı bir yerden Deniz'i sıkıştırmaya devam ediyor. Duruşma öncesi Deniz ve kızının kavuşma anı ise duygusal anlar yaşatıyor.



GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Cezaevinde çıkan kargaşa hala devam etmektedir. Kamuoyunun artık bütün ilgisi cezaevinin üzerindedir. Nihal’i bıçakladığı düşünülen Deniz’in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkumlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile.





Haberin Devamı